Erfaringer fra deltagere

 

Xolar initiering vår 2019, 18.- 24. mars 2019
Deltager Rune Nilsen, forteller.

 

Siren og Rune Nilsen fra Askøy (utenfor Bergen), dro til Bolivia for å være med på initieringsreisen til Luis Fernando og Anna, i mars 2019.  De valgte å dra til La Paz en uke før turen startet, slik at de fikk god tid til akklimatisering og til å få oppleve byen. Rune skrev dagbok som han publiserte på facebook.  Vi har fått lov til å dele hans dagbok på denne web siden. Vi legger ut hans dagbok fra de to første dagene i La Paz for å vise at det ofte er slik at det starter prosesser i kroppen før reisen tar til.  Deretter hopper vi til den dagen turen starter.  En stor takk til Rune, for at vi får lov til å dele dette.

 

 

DAGBOK

11. mars.
Kom fram til hotellet grytidlig på morgenen etter nesten 30 timer på farten. Vi er nå på ca 3600m over havet og merker det godt på kroppen. Vi har beregnet god tid til akklimatisering så det er ok. Lå hele dagen som slakt, orket ingen ting annet enn å drikke vann og cocatea.

12.mars. 
Natt til i dag fikk jeg en voldsom ut av kroppen opplevelse, akkurat som jeg ble sugd ut av sengen og ut i rommet i voldsom fart, dette var spennende. Så koblet hodet inn og jeg fikk lyst til å styre det, datt så ned i kroppen med et brak, ble liggende en stund og kjenne på hvordan det jobbet i kroppen alle veier og sovnet igjen. Hva dette betyr kommer sikkert under den kommende initieringen i løpet av neste uke.  Vi ligger fortsatt som slakt utover dagen. I løpet av dagen fikk vi kontakt med Anna & Luis Fernando og avtalte et møte ved 18 tiden på kvelden. Den kjærligheten som møtte oss alle fire rørte meg langt inn i sjela og til tårene. Det kan ikke beskrives med ord. Tusen takk til alle, dette møtet var rørende, gleder meg enormt til fortsettelsen....

Under samtalen, så fortalte jeg min historie i rollen som menneske. Denne rollen har jeg spillt så godt at jeg har helt glemt hvem jeg er (mitt høyere selv). Plutselig i løpet av denne samtalen detter dette ut av meg  ”jeg er nå ferdig med rollen som menneske og skal finne tilbake til meg selv”. Tenkte på det 2 sekunder senere, hvor kom det i fra?  Er nok fordi jeg er klar til å gi slipp på alt fra rollen som menneske, med alle innlæringer/programmeringer som ligger i cellene fra mange generasjoner bakover/tidligere liv. Hvem vet, tiden vil vise......

 

18. mars. Dag 1 TIWANAKU
Våknet tidlig etter mye jobbing rundt i kroppen i natt. Våre kropper har vel ligget til mørning i forrige uke. Spiste ingen frokost og drakk lite pga. bilkjøring rundt 1,5 time. Etter et kvarter i bilen ble jeg veldig oppblåst i mageregionen igjen, samme som i går. Når det var ca 1 time igjen til vi var fremme startet Anna en guidet meditasjon. Den gikk veldig kort ut på å finne roen, gi slipp på alt stress fra hverdagen hjemme, kvitte seg med masse avfallstoffer og renske cellene for ting vi ikke har bruk for lenger. Være i nuet her å nå. Underveis slapp smertene i mageregionen. Når vi nærmet oss målet ble jeg så trengt at blæra ble nesten sprengt. Den meditasjonen ble en kraftfull utrensking, det rant både vel å lenge. I løpet av dagen ble det flere initieringer og nedlastinger av informasjon fra tidenes begynnelse. Initiering/tilkobling til de kosmiske stråler gjøres for at vi skal få tettere kontakt med vårt opphav. Nedlastingene for at vi skal få informasjon som vil hjelpe oss på veien hjem, til å finne vårt høyere selv. Innimellom kunne jeg formelig føle informasjon spredde seg ut i kroppen med blodet. Andre ganger merket jeg ingen ting.  En gang vi stod med hendene og tredje øyet mot en stor stein, utenfor en pyramide, der vi ba om å bli vist en hendelse fra tiden den var aktiv. I et glimt dukket det opp en tunnel som var steinlagt i tak og vegger, med en skikkelse med lys rundt i andre enden. En plass var det satt opp tre store steiner på rekke og rad langs Orions belte. Hver gang jeg stilte meg i siktelinjen med steinene økte hjerteslagene. Det er også en måte energiene gir seg til kjenne på. 

Etter meditasjon ved den siste pyramiden kom det inn en ufattelig ro som jeg muligens aldri har kjend på før. Den var helt spesiell. Håper jeg greier å hente den fram igjen i hverdagen, at det ikke blir et engangstilfelle.

 

19. mars Dag 2 URMIRI
Det jobber mye i kroppen gjennom hele døgnet, det er noe en må regne med på denne type turer. Det er mye som skal integreres. Dagen startet med en 98km biltur til Urmiri, hvor Anna kjørte en guidet meditasjon i bilen med samme rensing og tilstedeværelse som i går. Urmiri er et sted langt inn i Andesfjellene in the middel of nowhere, med varme kilder rett fra moder jord sitt indre. Urmiri er også kjent for sine mange UFO observasjoner. Våre kjære utenomjordiske venner har en landingsbase rett i nærheten.  Vi hadde meditasjon og initiering i de varme kildene, kjente godt energiene men det skjedde ikke noe spesielt under seansene. Utpå kvelden hadde vi meditasjon og initiering oppe i en nydelig hage på et platå med utsikt utover dalen. Når jeg åpnet øynene en gang under meditasjonen/initieringen og etterpå, lyste ytre del av fingertuppen lyse gult. Det ble borte noen minutter etter initieringen. Andre i gruppen fikk beskjeder og hadde sine opplevelser som de delte med gruppen, men det tilhører dem. Etter meditasjonen/initieringen fikk vi besøk av to skip på himmelen. De skjente sidelengs og blinket med lysene. Dette stod på ca et minutt. Vi var 13 stk tilstede som bivånet hendelsen. Fantastisk opplevelse.....

20. mars Dag 3 URMIRI
Dagen startet kl 0700 med meditasjon/initiering oppe i hagen på platået. Nå ble det jobbet med de tre intelligensene HODET, HJERTE OG MAGEFØLELSEN. Vi koblet oss på disse frekvensene i går. Det snakkes mye om hjerte i disse dager, men det går ikke så bra i det lange løp å leve bare ut fra det. Ideelt sett bør det være balanse i alle tre. Helt på slutten fikk jeg inn en liten filmsnutt. Det var skyer, med en ubeskrivelige nydelig farge av flammer, som ble transformert til et stort hjerte. Som igjen gikk over til en stor sky med et 3D hull i. Vakkert..... Etter meditasjonen/initieringen jobbet det veldig i høyre ben, ankel og håndflate en stund. Deretter fikk jeg smerte i hjertet. Den stod på en 10 minutters tid vil jeg anta. Jeg kun observerte det som skjedde og gav slipp. Etter frokost hadde vi en ny meditasjonen/initieringen nede i de varme kildene. Halvveis ut i meditasjonen/initieringen merket jeg at hele overkroppen var frosset fast med armene utover nede i vannet. Jeg kunne vri på kroppen fra navlen og ned, men ikke oppover. Jeg kun observerte og gikk inn igjen i meditasjonen/initieringen. Dette endret seg ikke før Anna tok meg i hånden og vi skulle holde hverandre i hånden. Da slapp det. Vi avsluttet med en rekke OM. Når dette var over var jeg glovarm i hodet og svetten piplet. Nok en gang bare observerte. Etterpå følte jeg en enorm fred/ro/kjærlighet. Alt i skjønneste fred og harmoni.  Noe av lærdommen her kan bli: Hva som enn skjer i kroppen under denne type seanse, ikke bli redd, observer hva som skjer og slipp det. Ikke tenk mere på det der og da. Da vil det meste roe seg fint.

21. mars Dag 4 TITICACASJØEN / WINYAMARKA
Dagen startet brått ca kl 0400 med at det kom inn en klar beskjed på engelsk: You had to be better to observe, accept an then release. Hva i all verden var dette. Jeg ble liggende utover morgenkvisten og nøste opp i dette.  Jeg får ofte inn beskjeder som tanker, andre kan få bilder, videosnutter, ord, setninger eller kanalisert ned i gjennom en penn (skriver) eller ord. Alt er det samme, spiller ingen rolle hvem vei det kommer. Sekkepost-ordet som ofte er brukt er klarsynt, eller å se. Tilbake til beskjeden. Utifrå mitt univers, som skapes i mitt hode, er dette en beskjed til hele gruppen som inneholder flere av de elementene vi har vært gjennom de 3 siste dagene her i Bolivia. Som nevnt før, vi har gjerne startet dagen med en guidet meditasjon i bilen hvor vi har jobbet med tilstedeværelse her å nå med de følelsene det innebærer. Hjelp til å slippe alle gamle tankemønster vi ikke har bruk for lenger, hjelp til å rense kroppen. Dette har også vært en del av tema under det jeg har kallet meditasjon/initiering. Skal vi ha ut avfallstoffer/giftstoffer av kroppen så er svette, urin og avføring de vanligste veiene. Tisser vi mye, så ser vi det og glemmer det. Det samme skjer egentlig med svetten, med unntak av at vi klasker på oss noe deodorant for å døyve det, ferdig arbeid. Dette er på en måte OBSERVE, ACCEPT AND THEN RELEASE.  Hva med mageproblemene som vi opplever på en sånn tur og som jeg har beskrevet den siste uken før turen startet? Helt klart, det er en renselse av alle de tunge tingene vi har opplevd gjennom et liv som menneske, som sitter i mageregion. De tunge tingene går gjerne hardt utover de tre nedre chakra med omkringliggende organer. Dette i sin tur gjør at vi ikke tåler sukker, hvete, gluten etc....etc. Jeg vil presisere at dette er bare en liten bit av det store bilde med matintoleranse etc.. Har vi dårlig mage er gjerne første tanken som detter inn, hva har jeg spist eller drukket? Drakk jeg vin i går så er den årsaken, har jeg ikke gjort det så må det være maten og mine matintoleranser. Har jeg spist lite og kun mat jeg tåler og diareen fortsatt er der, blir neste tanke. Jeg må ha fått i meg et virus eller en bakterie, og muligens jeg er syk. Dette er vårt innlærte menneskelige tankemønster som slår inn.

Dette tankemønster er noe av det vi prøver å kvitte oss med. Hva om diareen, den oppblåste magen, er kommet som en følge av at vi ba om hjelp til å rense kroppen, kvitte oss med alle kjemikalier, avfallstoffer, sykdom som kommer fra vonde opplevelser etc...etc. Disse tingene er gjerne en følge av hva vi har bedt om på en sånn reise og det starter gjerne en stund i forveien. Ergo mageondet kan være en del av det vi har bedt om hjelp til. Dette bør vi da se litt annerledes, gjerne være takknemlig, enda så sprøtt det høres ut. En mulig løsning er å observere det, aksepter at sånn er det nå, og glemme det.  Kan være litt utfordrende å praktisere. Fullt ut mulig ved hjelp av de 3 sansene våre som er mage, hjerte og hodet. Jeg har prøvd det noen dager med hell. Ser vi på mageonde som en utrensing, så kan det bli som her: eks. Du kjenner det rumler i magen i bilen uten mulighet for do. Observer, aksepter at det er en utrensing og glem det. Ikke gi det mere oppmerksomhet, og det vil forsvinne eller ikke forverre seg, i de fleste tilfeller. Magefølelsen sier du kan vente, hodet forteller at det er ikke praktisk mulig inne i bilen med tanke på de andre (hjerte).Da har du instinktivt brukt alle tre følelsene.  Snur man det litt annerledes. Du kjenner det rumler litt et sted det er praktisk mulig og gå på do. Observer det, magefølelsen forteller at det nærmer seg, hodet forteller at det er lurt å gå dit nå, i løpet av et minutt kommer all den gamle dritten ut. Vi ankommer WINYAMARKA, stedet som Luis Fernando anla etter instruks fra det Store Hvite Brorskap. Bygningen på stedet er en kopi av en bygning som finnes under sjøen i den evige by WINYAMARKA. Her hadde vi initieringer / meditasjoner. Når vi gikk ut av bilen fikk jeg en merkelig følelse i kroppen som jeg ikke kan beskrive, kjente også at jeg ble veldig rørt nå jeg entrer ringen med kontaktpunktet til soldiskene. Det startet med at vi la venstre håndflate på en stor stein som stod i senter av sirkelen med kontaktpunktet til soldiskene. I det jeg la hånden på steinen begynte det å jobbe voldsomt i senter på min venstre håndflate. Dette spredte seg rundt i resten av kroppen. Etter noen minutter trakk vi oss tilbake og satte oss ned i sirkelen med håndflatene opp. Håndflatene ble kokvarme, det var som de glødet. Under disse seansene skjedde det ikke mere hos meg. Andre i gruppen hadde store opplevelser der. Vi ankom Copacabana utpå ettermiddagen. Der hadde vi en ny initiering/meditasjon. Det skjedde ikke noe spesielt for min del. Når den var over fikk vi besøk av 2 stk romskip som kom innom på himmelen. Jeg ble nok en gang dypt rørt og takknemlig.

22. mars Dag 5 MÅNEØYA & SOLØYA PÅ TITICACASJØEN Natten har ikke vært god, veldig vondt i begge beina fra lårene og ned. Her er også løsningen Observer, aksepter og gi slipp. I løpet av den første timen i dag var de bedre, kvelden kom, helt ok. Under initiering / meditasjon på Måneøya skulle vi jorde oss ordentlig gjennom føttene og en rot fra nedre del av ryggraden. Så skulle vi jobbe med Kundalini energien. Etter en stund var ble det varmeutvikling i føttene og nedre del av ryggraden, som om det hadde tatt fyr der. Jeg så ikke noe spesielt under seansene. Etterpå fikk vi en innvielses sermoni til The Brotherhood of the Sun. Her ble 10 stk tatt opp som medlemmer av The Brotherhood of the Sun. Jeg ble tatt opp som medlem nummer 4 fra Norge. Vi er totalt 5 stk så vidt jeg vet. Wow...... dette var stort, jeg ble kjempeglad, rørt, fylt med kjærlighet og greier ikke helt sette ord på det. Etterpå reiste vi til Måneøya og var der en stund slik at energien fikk satt seg. Det skjedde ikke noe spesielt med unntak at du kjenner energiene jobber mye rundt omkring i kroppen hele tiden under initieringer / meditasjoner. Ellers også for den saks skyld. Vi hadde en meditasjon etter solnedgang. Etterpå begynte vi og observere stjernehimmelen. Vi fikk totalt kontakt med skip 26 ganger i løpet av 1.5 time. Det var akkurat som det var fest for de nye medlemmene i The Brotherhood of the Sun. De danset på himmelen og bombarderte oss med lysblink.  Dette betyr at vi har høynet våre frekvenser betraktelig på denne Initieringsreisen. FANTASTISK........

23. mars Dag 6 Reisedag med innlagt museumsbesøk, Copacabana - La Paz
Dette ble en natt med bitvis soving. Jeg var høy på opplevelsene som har satt seg godt i cellene, som lykke, glede, ærefrykt, kjærlighet og adrenalin mm. Reisetiden ble brukt til meditasjon, avslapping, bare nyte de herlige energiene. Kjenne litt på det man har tatt på seg ved å bli tatt opp i The Brotherhood of the Sun. For meg var dette en veldig høytidelig og en ærefull handling.  Vi er nå direkte koblet til soldiskene og WINYAMARKA (den evige by, som begge ligger under TITICACASJØEN), samt den sentrale solen. Vi bærer med oss disse frekvensene nå og mitt håp er at mange skal få nytte av dette i framtiden. Solen og soldiskene er kjempeviktige i den oppvåknings tiden vi er inne i nå. En ubetinget kjærlighet til alt og alle på vår vei er hovednøkkelen til oppstigning. Høres enkelt ut, men uff så vanskelig i det dagligdagse livet her på jorden.  Dette var slutten på dette reisebrevet hvor jeg har delt hendelser fra mitt sinn og min kropp, før og under en spirituell reise. My kan skje, alt er til for noe, ingenting er farlig. Vi er heldige som erfarer i en tid med mange nye energier tilgjengelig som igjen gjør at vi kan løse ting med enkle midler.

 

Xolar initering og Sajama samling høst 2018, 2.9 - 10.9 -18.
Deltager Terje Wulfsberg forteller:

Xolar initiering arrangeres to ganger hvert år og ledes av Luis Fernando og hans kone Anna. Ankom to dager før noe som er nødvendig for å akklimatisere til høyden. Denne gang var vi åtte deltagere fra ulike land, derav to fra Norge. Alle steder vi besøkte er såkalte kraftsteder, med andre ord krysspunkter på det globale ley-line systemet. Dette er moder jords meridianer og på samme måte som en akupunktør kan forbedre en persons helse ved å sette en nål i et akupunkturpunkt, kan en påvirke og heve bevisstheten overalt ved å tilføre bevissthetsenergi til disse krysspunktene. Dette dreier seg altså om en tjeneste for verden, men kontakt med slike energier vil og berike den som deltar.

 
Søndag 2. september som var første dag, gikk turen til Tiwanacu, hvor utenomjordsike i tidligere tider har satt store spor etter seg.

Enda mer imponerende var Puma Punku som ligger like ved. I følge informasjon Luis Fernando har fått av guidene, stammer den fra Lemuria og ble grunnlagt av individer fra Pleiadene.  Her er enorme steinblokker på flere 10-talls tonn av dioritt, som er den hardeste steinsort vi kjenner til og som kun kan skjæres i med diamant.

Stela med inskripsjoner, Tiwanacu.

Dette individet er avbildet med skjegg. I følge Luis Fernando hadde ingen individer den gangen skjegg.

Chakana formen, finnes i utallige pyramider spredt over hele Sør-Amerika. En regner med at det finnes ca. 50 000 pyramider, bare på dette kontinentet!

Chakana, også kalt Andeskors,
som symboliserer foreningen av de fire verdenshjørner!

Plutselig, som om en skrudde på en bryter, dukker det opp fem objekter på himmelen rett opp over oss! De tumler så rundt og rundt i en sirkelbevegelse, noe som pågår i ca 5 minutter. Dette var uten tvil fartøy som ikke tilhører vår verden! Det var også en annen gruppe turister der som bivånet det hele. Jeg hører de roper: Cinco, cinco(fem), mens de gestiklulerer og peker mot himmelen. Her har Luis Fernando lagd en bildekomposisjon som viser det hele. 

Guidene fra Venus dukker opp!

Ca kl 11.30 på formiddagen i klarvær og sol, ser jeg først et lysende objekt på himmelen like over der gruppen befant seg. Så forsvant det, så kom det enda et, som ble hengende på himmelen i noen minutter og så enda et. Tilsammen så jeg fire objekt som dukket opp for så å forsvinne etter noen minutter...Jeg prøver å knipse noen bilder, men det var vanskelig å fange objektene pga det svært skarpe lyset.

 

Hva skjedde så? 

Video opptak av denne hendelsen. Fra ca 1 min og videre utover.

Kommentar fra Luis Fernando: "Selv om jeg har kontakt, har jeg aldri opplevd at fem fartøy har vist seg slik for så mange mennesker midt på dagen.  Etter det jeg forstår er dette romskip fra sivilisasjonen på Venus".

Dag 2 gikk turen til Winyamarka som ligger ved Titicacasjøen. Dette stedet som Luis Fernando har bygd etter instruksjon fra det hvite brorskap, fungerer som et kraftfullt fokuspunkt for energiene fra dem. Legg merke til bygningene til høyre på bildet. Som på Venus er de runde, siden hjørnene i firkantede bygninger kan samle opp negativ energi.

Winyamarka ved Titicacasjøen

Dag 5 og 6 besøkte vi Urmiri som befinner seg like ved en av basene til konføderasjonen. Om kvelden observerte vi flere skip som foretok såkalte power-ups, det vil si de blinket kraftig som et signal til oss. 

Den mest spektakulære opplevelsen jeg hadde under hele turen var den enorme kjærlighetsenergien jeg ble fylt med da jeg var inne i denne steinsirkelen.

Dag 3 gikk turen til Sol/Måne øyene som befinner seg i Titicaca sjøen hvor vi blant annet foretok et Zolar initieringsrituale. Dag fire var vi igjen en tur innom Winyamarka.

Om Sajama samlingen har jeg kun følgende å si. Kommer til å ha med den fantastiske energien fra denne vulkanen i mitt indre så lenge jeg lever.

 

Video hvor Terje forteller litt fra turen:

Sajama samlingen, 2018  May Espedal forteller:

 

Etter å ha blitt kjent med guide og lærer Amani (Venus) sitt mektige budskap som ble overbrakt telepatisk til Luis Fernando Mostajo i Italia i november 2017, så var det fire norske entusiaster som bestemte seg for å dra til Bolivia. 

Budskap fra guide og lærer Amani (fra Venus.)

Hensikten med møtet var å assistere konføderasjonen med å bringe inn en frekvens fra 6. dimensjon til jorda og menneskeheten, i den hensikt å gi et løft til det kollektive bevissthetsfeltet. Annonseringen inkluderte også en programmert(forhåndsavtalt) kontakt med Konføderasjonens skip den 9.9.2018. 

Som sagt, gav fire personer fra Norge seg i vei over Atlanteren med kurs for La Paz, Bolivia. To skulle først være med på en mer personlig initieringsreise som bidrar til utvikling av ens egen bevissthet. De andre to kom en ukes tid senere, slik at vi alle kunne møte Luis Fernando, hans kone Anna og de 76 deltakerne fra 15 andre land. 

Nasjonalparken Sajama grenser til Chile i vest og ligger drøyt fem timer med buss fra Bolivias hovedstad La Paz. Den 1.002 kvadrat kilometer store, ørkenaktige nasjonalparken, ligger på 4.200 m høyde over havet, med den mektige vulkanen på 6.542 meter høydemeter.

Sajama i bakgrunnen

Fra samlingen ved Sajama med Luis Fernando(i hvit jakke)

Programmet bestod hovedsaklig av meditasjoner som Luis Fernando på forhånd hadde avtalt med guidene i Konføderasjonen. Mellom meditasjonsøktene var det interessante presentasjoner fra noen av deltakerne, bla bidro vi fra Norge både med en presentasjon om verdenslæreren Maitreya og om informasjon om UFO observatoriet i Hessdalen.

Hvorfor har våre utenomjordiske venner behov for å samle en gruppe mennesker for å kunne bringe inn noen spesielle frekvenser til jorda? 


Forklaringen ligger i at det finnes kosmisk lover som må overholdes. En slik lov sier at alt som skal gjøres i forhold til Jorda, kun skal utføres i samsvar med menneskets frie vilje. Det er kun ett unntak hvor det er lov å gripe inn og det er dersom menneskene iverksetter ødeleggelser som får konsekenser for andre planeter og livsformer i galaksen, slik som f.eks. bruk av atomvåpen.


I forhold til det annonserte programmet så var det i dette tilfelle gruppe meditasjon som skulle til for å bistå i å bringe inn de nye frekvensene.  

Det var altså ikke tilfeldig at vi skulle samles ved foten av vulkanen Sajama. Meditasjonene ble ledet av Luis Fernando og de dreide seg mye om å synkronisere hjerne og hjerte, synkronisere gruppen og ta inn og sende ut energier og kjærlighet i en symbiose med energiene fra Chintamani krystallen. På den måten fikk hver enkelt sine egne opplevelser av de kraftige energiene som er i området, samtidig som vi fikk den store ære av å være budbringere av nye frekvenser som ble sendt ut til hele menneskeheten på vår vakre jord.

Da meditasjonsarbeidet var fullført, ble vi belønnet med en flammende vakker solnedgang. 

Så snart solen gikk ned bak fjellene, dukket romskip fra konføderasjonen opp og flere kom etterhvert som mørket senket seg. Det var ganske høy aktivitet en periode og vanskelig å si hvor mange skip vi så. Et par skip seilte over oss, stoppet og økte lysstyken som for å hilse på oss, for så å forsvinne. Andre seilte rolig over oss og to kom seilende i helt synkrone bevegelser. Et av skipene antar vi var et sigarformet moderskip av ganske stor størrelse.  

På filmen ser vi to lys, et lys sterkere enn det andre. Lysene beveger seg i halvsirkel ned og så opp igjen. De to lysene oppfører seg nøyaktig likt og gir inntrykk av at vi har å gjøre med ett stort fartøy med et lys i hver ende, hvor disse er plassert noe skråstilt i forhold til vårt synsfelt. Det lyset som er nærmest oss er mye sterkere enn det som ligger parellelt og høyere opp/ bortenfor det første lyset.

På filmen ser vi to lys, et lys sterkere enn det andre. Lysene beveger seg i halvsirkel ned og så opp igjen. De to lysene oppfører seg nøyaktig likt og gir inntrykk av at vi har å gjøre med ett stort fartøy med et lys i hver ende, hvor disse er plassert noe skråstilt i forhold til vårt synsfelt. Det lyset som er nærmest oss er mye sterkere enn det som ligger parellelt og høyere opp/ bortenfor det første lyset.

Siste dagen ble avrundet i og utenfor det lille kapellet (som faktisk kalles 'the sixteenth chapel' - i likhet med det som ligger i Vatikanet), med synging av mantra og meditasjon.  En verdig og fin avslutning på et viktig arbeid og en tur full av inntrykk.

Vi vet at det i tiden fremover vil bli økt aktivitet i de italienske alper og håper at det vil føre til at flere fra Skandinavia får lyst og anledning til å bli med på turer og samlinger. 

Fra 28 min og utover forteller deltagere på samlingen i Sajama i 2015 om sine erfaringer. For å kunne forstå hva de snakker om, anbefales det å se hele.

Kapellet med Sajama i bakgrunnen

May Espedal forteller om sin initieringsreise i Bolivia, april 2016.

En spesiell kontaktopplevelse under denne initieringsreisen

Forklaring: En av deltakerne (May Espedal), har dette å si om opplevelsen som beskrives i videoklippet: Vi var ankommet hotellet i Urmiri, langt inni Andesfjellene. Det var som å komme til en oase, der vi var omgitt av en frodig og fargerik natur. Der var og en mineralrik varm kilde kjent for sine kurative egenskaper som vi og kunne bade i.  Vi skulle møtes ved stien opp langs en fjellside som skulle ta oss til en sted med god utsikt ut over fjellene hvor vi kunne se mye av den mørke klare nattehimmelen.  Vi hadde et håp om å oppnå kontakt med guidene fra Venus den kvelden.  Luis Fernando kom imidlertid med en overraskende beskjed til oss:  "Jeg har fått en telepatisk beskjed mens jeg mediterte for en times tid siden.  Guidene sier at det vil bli en programmert kontakt kl. 20 i kveld. 


De vil gi oss noe de kaller en Cilial energi og jeg har og fått et mantra som vi skal bruke for å forberede oss til å motta den energien som de vil gi".  Litt etter 19.30 så vi et lys som blinket mens det beveget seg mot oss og posisjonerte seg til venstre for der vi befant oss.  Etter en stund kom det et kraftig lysblink på himmelen rett forut for der vi stod, som om en diger lyskaster ble slått av og på. Til sammen kom det syv kraftige lysblink fra objektet. For å forberede oss, plasserte vi oss i en sirkel og sang mantraet som vi fikk beskjed om.  Nok et lysende objekt kom og plasserte seg til høyre for oss. Vi hadde nå tre skip i en trekantformasjon rundt der vi stod.  Litt før kl. 20 observerte jeg en lyskule til venstre for oss og som tilfeldigvis var i den retningen jeg var posisjonert i sirkelen.  Lyskulen utvidet seg og eksploderte i et hav av hvitt lys og forsvant deretter helt. 


Det tok nesten pusten fra meg, for det kom som en overraskelse og det var svært spektakulært og vakkert. Like etterpå lyste objektet til høyre for oss opp og siden kosmisk energi best tas opp gjennom håndflatene, fikk vi beskjed om å strekke ut hendene for å motta Cilial energi. Jeg kjente ikke noe med det samme, men opplevde så at jeg ble årvåken og tenkte at jeg aldri kom til å få sove den natten. Etter en liten stund kjente jeg at det begynte å krible i huden, noe som raskt ble sterkere, som om det var elektrisitet i ytterste hudlaget.  Kriblingen var kraftigst i ansiktet og det varte i ca en time, før den gav seg.  Det hele gav meg en følelse av både undring og glede.  Etterpå  fikk vi vite at Cilial energi styrke vårt aurafelt og at det øker vår evne til å kommunisere.  Videoklippet inkluderer et vitnesbyrd fra to av deltakerne; Manu fra Spania og tilslutt meg selv. Det ble filmet litt helt i begynnelsen da det første objektet kom, så ble det besluttet at vi skulle legge fra oss kameraene og konsentrere oss om å være fullt tilstede med alle sanser og ikke minst fokusere på å harmonisere oss selv og gruppen gjennom å synge mantra

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now